Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Bloggen met de WAUW-factor - Ondernemers in het Buitenland
Meest recente berichten
Nieuwsbrief

Recente reacties
Tags

Bloggen met de WAUW-factor – voor méér gasten of klanten

Een blog met de WAUW-factor, dat is een blog dat Waardevol, Aantrekkelijk, Uniek en Winterproof is, én waarmee je meer gasten of klanten aantrekt.

Het geheim van gasten of klanten aantrekken met je blog is blijven volhouden: in drukke én rustige periodes, als je in de flow zit, maar ook als je even geen inspiratie of motivatie hebt. Wat er gebeurt als je regelmatig gaat bloggen is echt bijzonder:

  • Je website komt hoger in Google.
  • Je bedrijf wordt veel beter zichtbaar. Je krijgt steeds meer naamsbekendheid.
  • Mensen gaan veel makkelijker en sneller contact met je opnemen. Je krijgt veel meer mails van mensen in jouw doelgroep.
  • Mensen gaan je leuk vinden: zo leuk dat ze bij jou te gast willen zijn of een product of dienst van je gaan kopen.

Elke dag inspiratie, motivatie en een vraagbaak

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken om het bloggen structureel vol te houden, zodat je er écht gasten of klanten mee aantrekt? Word dan voor 47 euro (excl. btw) een jaar lang lid van Bloggen met de WAUW-factor. Je ontvangt dan van mij 4 x per week mails boordevol inspiratie, motivatie en tips om te blijven bloggen. Je krijgt elke week:

 

  • inspiratietips voor goede blogonderwerpen
  • extra uitleg over één van de tips uit het e-book 52 toptips om te bloggen met de WAUW-factor
  • een tip binnen het thema van de maand
  • een leuke oefening om creatiever of beter te leren schrijven
  • plus een vragenuurtje waarin je mij alles kunt vragen dat met bloggen en aanverwante zaken (zoals je website) te maken heeft
  • én toegang tot een inspirerende Facebookgroep waar je met de andere deelnemers aan Bloggen met de WAUW-factor tips en ideeën uit kunt wisselen

 

Aan het eind van elke maand ontvang je ook een pdf waarin alle tips van die maand gebundeld zijn, zodat je ze overzichtelijk bij elkaar hebt.

Waarom van mij leren bloggen?

Foto: Jenny Protzman, www.fotofriesland.nl

Foto: Jenny Protzman, www.fotofriesland.nl

Schrijven zit in mijn bloed. Ik doe het al van jongs af aan en heb er ook mijn werk van gemaakt: eerst als journaliste en nu als online marketingcoach. Ik leer jou alle geheimen die ik zelf in de journalistiek heb geleerd, zoals denken vanuit je lezers, brainstormen om onderwerpen te bedenken en gasten of klanten aantrekken met je blog zonder dat je verkoperig overkomt.

Mij heeft het bloggen veel gebracht: het afgelopen jaar kreeg ik bijna al mijn nieuwe klanten dankzij het schrijven van mijn blogs! Al mijn kennis en ervaring over bloggen wil ik heel graag met jou delen!

Bonus!

Als jij je aanmeldt voor Bloggen met de WAUW-factor – voor meer gasten of klanten, dan word je ook lid van mijn VIP-club en ontvang je het hele jaar door extra waardevolle tips om jouw bedrijf nog meer zichtbaar te maken.

Ook krijg je de bloginspiratiekalender cadeau, zodat jij nooit meer verlegen zit om ideeën voor blogonderwerpen en in rustige tijden ook lekker vooruit kunt werken voor drukkere tijden.

Ga jij ervoor?

Voor nog geen 1 euro per week krijg jij van mij een jaar lang inspiratie, motivatie, informatie, tips en uitleg over alles dat met bloggen te maken heeft. Zodat jij door blogs te schrijven nog meer klanten of gasten kunt aantrekken! Je krijgt toegang tot de mails en ook tot de besloten Facebookgroep.

 

 

Ja, ik doe mee!

Ervaring van één van de deelnemers aan Bloggen met de WAUW-factor:

 

De samenwerking met Rimke is Wauw! Na het lezen van haar gratis e-book met 52 tips om te bloggen was ik meteen in de ban van het bloggen. Haar blogtips zijn duidelijk en heel bruikbaar. Ik heb me aangemeld in haar blogclub en volgde een blogworkshop. Op korte tijd heb ik heel veel geleerd, over bloggen, over nieuwsbrieven schrijven. Het programma Mailchimp heeft ze mij heel duidelijk uitgelegd en zelfs vertaald in het Nederlands. Rimke was er altijd om mijn vragen te beantwoorden en mijn problemen op te lossen, en dat waren er best veel. We hadden ook een fijn gesprek op Skype. Ze heeft geholpen bij het schrijven van mijn eerste blogs. Met haar tips werden het heel leuke en leesbare blogs.

Van mijn eerste blog maakte ik meteen een nieuwsbrief. Wauw! Wat was dat een succes! De reacties waren super en er volgden al snel heel veel inschrijvingen. Bijna 30 procent, en dat is heel hoog! Als eigenaar van een B&B in het buitenland is het najaar echt wel het moment om te leren, te proberen en hier wat tijd in te steken. Ik ben er zeker van dat hier reservaties van komen. Met de steun van Rimke heb ik op korte tijd heel veel geleerd. Ik kan een samenwerking met Rimke iedereen aanbevelen.

Griet Bajlo, B&B Kuca Bajlo in Kroatië, www.bajlo.com

 

Kom een maandje gratis rondkijken!

Wil je eerst even kennis komen maken? Ook dat mag! Je kunt één maand lang gratis rondkijken in Bloggen met de WAUW-factor. Je ontvangt 4 keer per week de mails met tips en krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep. Vul hieronder even je naam en mailadres in en je ontvangt een maand lang mijn mailtjes, plus de link om je aan te melden voor de Facebookgroep.Ja, ik meld me aan
 
Voornaam
E-mailadres*
Opmerkingen
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Heb je specifieke vragen of wil je dat ik contact met je op neem?