Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; AutorespondPlugin has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-content/plugins/nl_autorespond-plugin/nl_autorespond_plugin.php on line 2

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Schrijf teksten die scoren in Google - Ondernemers in het Buitenland
Meest recente berichten
Nieuwsbrief

Recente reacties
Tags

SCHRIJF TEKSTEN DIE SCOREN IN GOOGLE

Scoren in Google én bij je gasten of klanten

Wat voor website wil jij: een mooi visitekaartje of een effectief verkoopkanaal?

Een mooie website levert complimenten op, een effectieve website levert omzet op. Wil jij zelf in de vingers krijgen hoe jij van je website een effectief verkoopkanaal maakt dat je moeiteloos nieuwe gasten of klanten oplevert, en dus meer omzet? Doe dan mee aan de online training Schrijf teksten die scoren in Google – én bij je gasten of klanten.

Dit gaan we doen

We gaan tijdens deze training acht weken samen aan de slag. Vanaf dag 1 zet je stappen om van je website een effectiever verkoopkanaal te maken. Ik leer je hoe je de juiste mix van teksten maakt waarmee je goed scoort in Google én bij je ideale gast of klant. Elke week ontvang je op maandag een nieuwe les en huiswerkopdrachten waarmee je je website meteen beter maakt. Ik leer je:

  • Alle zaken die Google op dit moment belangrijk vindt om jouw website een hoge positie te geven
  • Hét geheim van een goede homepage
  • De manier om aantrekkingskracht te krijgen op je websitebezoekers
  • Hoe je websitebezoekers omzet in gasten of klanten
  • Plus nog veel meer

Wil je veel begeleiding bij het volgen van de online training? Kies dan voor het VIP-pakket van Schrijf teksten die scoren in Google. Bij deze training ben ik je privécoach, maak ik de training helemaal voor jou op maat en gaan we samen aan de slag met de lessen én met specifieke doelen die jij met je website wilt bereiken. Ook kan ik je ondersteunen bij allerlei technische zaken die bij het bouwen (of verbouwen) van je website komen kijken. De lessen, huiswerkopdrachten en feedback op je opdrachten ontvang je per mail. Daarnaast krijg je in totaal drie persoonlijke Skypesessies met mij waarin je al je vragen over de lessen en jouw specifieke doelstellingen kunt stellen. Daarbovenop kun je mij 24 uur per dag mailen of appen met al je vragen.

Ben je meer een doe-het-zelver? Kies dan voor het basispakket van Schrijf teksten die scoren in Google. Ook dan ontvang je alle lessen, huiswerkopdrachten en feedback op je opdrachten per mail. Ook mag je mij 24 uur per dag mailen of appen met al je vragen.

Bonussen

– Als je je aanmeldt voor de training Schrijf teksten die scoren in Google houd je levenslang toegang tot de lessen, ook als er nieuwe ontwikkelingen zijn waardoor de inhoud van de lessen verandert.

– Bij je aanmelding word je automatisch lid van de VIP-club van Ondernemers in het buitenland en ontvang je gedurende het hele jaar gratis supergoede bonustips en andere waardevolle extra’s.

– Bij je aanmelding voor 31 december 2016 krijg je ook nog een jaarlidmaatschap van mijn blogclub Bloggen met de WAUW-factor cadeau.

(Doe je al mee aan Bloggen met de WAUW-factor? Dan krijg je 50 euro korting op de online training Schrijven om te scoren in Google)

recensie rimke de groot

Dit zeggen eerdere deelnemers

De nieuwsbrieven van Rimke vielen me al een tijdje op. Ik stelde haar enkele vragen en kreeg duidelijke en bruikbare antwoorden. Toen mijn webmaster mij opeens exorbitant hoge bedragen ging vragen heb ik contact met Rimke opgenomen en de cursus Schrijf teksten die scoren in Google gevolgd. WAUW, opeens ging er een hele nieuwe wereld voor me open. Al mijn inspanningen bleken kinderspel. Mijn hele blog is veranderd, ik krijg veel meer reacties van klanten terug, mijn website is nu goed te vinden met zoekwoorden en mijn nieuwsbrieven leveren meer resultaat op. De huiswerkopdrachten waren duidelijk en leuk om te doen. De cursus was de investering MEER dan waard.

Rinell Leibbrand van L’Xpérience Chambres d’hôtes in Frankrijk.

Investering

Wil je meedoen aan de basistraining van Schrijf teksten die scoren in Google? Dan bedraagt je investering 347 euro (excl. btw).

Kies je voor het VIP-pakket met extra veel persoonlijke begeleiding van Schrijf teksten die scoren in Google? Dan bedraagt je investering 497 euro (excl. btw).

 

In de meeste gevallen kun je je deelname aan deze online training als opleidingskosten voor je bedrijf aftrekken bij de Belastingdienst.

Aanmelden of vraag stellen

Wil jij je website online goed vindbaar maken in Google en super aantrekkelijk maken voor nieuwe gasten of klanten? Meld je dan hieronder aan voor Schrijf teksten die scoren in Google. Je kunt deze training volgen vanaf maandag 3 oktober. Je kunt vanaf dan op elk moment beginnen met de training.

{a1921ar17924}

Je contactgegevens zijn uiteraard veilig bij mij.

Wil je een vraag stelling over deze online training? Stuur me dan een mailtje op rimke@ondernemersinhetbuitenland.nl

Heb je specifieke vragen of wil je dat ik contact met je op neem?

Nieuwsbrieftraining