Meest recente berichten
Nieuwsbrief

Recente reacties
Tags

Gratis online workshop: 7 online kansen voor meer gasten of klanten

Gratis online workshop

7 online kansen voor meer gasten of klanten

Wil jij van 2018 een topjaar maken voor jouw bedrijf?

Probeer je op het gebied van online marketing van alles uit, maar heb je nog niet ontdekt waar je online jouw gasten of klanten nou kunt vinden? Of hoor je over zo veel kansen dat je door de bomen het bos niet meer ziet? En doe je daardoor niets of veel te weinig aan online marketing, waardoor je ook te weinig gasten of klanten aantrekt?

Dan ga ik jou helpen om 2018 goed te beginnen: in de workshop 7 online kansen voor meer gasten of klanten

Ik begrijp je helemaal. Online is zo veel informatie over online marketing te vinden dat je al snel de draad kwijtraakt. Bovendien vind je overal kleine brokjes informatie, soms nog tegenstrijdig ook. En wat als dingen voor jou net even anders werken of als iets bij jou niet lukt, bij wie kun je dan terecht met jouw vragen?

In de online workshop 7 online kansen voor meer gasten of klanten laat ik je op een heldere manier zien waar in 2018 echt de kansen liggen om online gasten of klanten aan te trekken. Ik laat je zien wat je het beste wel kunt doen, maar ook waar je beter geen tijd in kunt steken. Ik houd erg van stappenplannen en van interactie, dus ik leg je alles stap voor stap uit en ik geef je alle ruimte om je vragen te stellen over wat je tijdens de online workshop leert.

Aanmelden voor 7 online kansen voor meer gasten of klanten

Deze online workshop geef ik op woensdag 17 januari om 20.00 uur (Nederlandse tijd). De workshop duurt ongeveer een uur en deelname is volledig gratis. Je meldt je aan door hieronder je voornaam en e-mailadres in te vullen. Na je aanmelding krijg je per mail een uitnodiging om de online workshop bij te wonen. Per workshop is er plek voor 50 deelnemers.

PS. Als het aanmelden niet lukt, stuur dan even een mailtje naar rimke@ondernemersinhetbuitenland.nl, dan voeg ik je zelf toe aan de lijst.

Meld je hier aan voor de gratis workshop van woensdag 17 januari

Ja, ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.