Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Gratis online workshop Schrijf teksten die bezoekers doen kopen of boeken - Ondernemers in het Buitenland
Meest recente berichten
Nieuwsbrief

Recente reacties
Tags

Gratis online workshop Schrijf teksten die bezoekers doen kopen of boeken

Ken je dat?

Je website trekt wel bezoekers, maar zij ondernemen op jouw website veel te weinig actie. En dan vooral te weinig acties waar jij blij van wordt, in de vorm van een aankoop of een boeking bij jou. De kans is groot dat dit helemaal niets te maken heeft met jouw aanbod.

Lwebsite teksten schrijvenaat jij kansen liggen?

De beste teksten voor je website schrijf je zelf. Ja, ook als je helemaal geen achtergrond hebt als tekstschrijver. Jij kent je bedrijf immers door en door en kan er als geen ander glashelder, compleet en enthousiast over schrijven. Maar omdat je nét die fijne kneepjes niet kent die een ervaren tekstschrijver wel weet, is de kans groot dat je in je teksten kansen laat liggen om jouw bezoekers sneller in actie te laten komen: en dus een aankoop of boeking bij jou te laten doen.

 

7 redenen waarom jouw websitebezoekers geen actie ondernemen

Tijdens de gratis online workshop Schrijf teksten die bezoekers doen kopen of boeken laat ik je zien wat de 7 belangrijkste redenen zijn waarom websitebezoekers géén actie ondernemen op jouw website. Ook geef ik je voor elk van deze 7 redenen een oplossing. Daardoor kun jij een groter deel van jouw websitebezoekers daadwerkelijk een actie laten ondernemen in de vorm van een aankoop of boeking.

Schrijf teksten die bezoekers doen kopen of boeken

De datum voor de volgende online workshop Schrijf teksten die bezoekers doen kopen of boeken is nog niet bekend. Laat je gegevens achter via het formuliertje hieronder om een berichtje te ontvangen zodra er een nieuwe datum is.

{a1921ar22426}