Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
ONDERNEMERS IN HET BUITENLAND ACADEMIE: JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN - Ondernemers in het Buitenland
Meest recente berichten
Nieuwsbrief

Recente reacties
Tags

ONDERNEMERS IN HET BUITENLAND ACADEMIE: JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN

Heerlijk hè, die vrijheid van jouw eigen bedrijf op jouw droomplek op de wereld?

Ondernemen in het buitenland is een prachtig avontuur voor ondernemers die graag dromen én doen. Ondernemers met lef, met doorzettingsvermogen, die echt durven te kiezen voor een mooi en succesvol leven.  Ondernemers als jij die leven en werken volgens hun eigen definitie van geluk.

Maar, even eerlijk…

Ondernemen in het buitenland is op zijn tijd ook uitdagend, eenzaam, spannend en ingewikkeld. Je bent immers niet alleen lekker eigen baas, je bent in alles grotendeels op jezelf (en je partner en/of gezin) aangewezen. En, minstens net zo spannend: je bent als ondernemer helemaal zelf verantwoordelijk voor je inkomsten.

Dat betekent ook dat je van veel dingen verstand moet hebben. Ook van marketing. Want doe je niets aan marketing, dan krijg je geen of weinig nieuwe gasten of klanten, en dus niet voldoende omzet. Maar:

 • Waar zijn jouw toekomstige gasten of klanten online te vinden?
 • Hoe krijg je in rustige periodes binnen je bedrijf meer gasten of klanten?
 • Wat is jouw unique selling point waardoor gasten of klanten naar jóu toe komen?
 • Hoe krijg je meer bezoekers naar jóuw website?
 • Hoe zet jij social media slim in om gasten of klanten te krijgen?
 • En bovendien heb je nog meer te doen: hoe doe je goed aan marketing zonder dat het je bakken vol tijd kost?

STEL JE VOOR DAT ER EEN PLEK IS WAAR JE ALLES LEERT OVER NIEUWE GASTEN OF KLANTEN AANTREKKEN

Ja, die plek is er al: het internet. Het internet staat vol met gratis informatie over marketing. Maar het is zo veel, zo verbrokkeld en soms ook zo tegenstrijdig dat je alsnog niet weet wat je moet doen, of maar helemaal niets doet. En wat als dingen voor jou net even anders werken of als iets bij jou niet lukt, bij wie kun je dan terecht met jouw vragen?

JOUW ALLES IN 1-OPLOSSING

DE ONDERNEMERS IN HET BUITENLAND ACADEMIE:

ALLE MARKETINGKENNIS OP ÉÉN PLEK, ALTIJD BESCHIKBAAR

De Ondernemers in het buitenland Academie is een online plek waar jij als lid toegang krijgt tot verschillende online cursussen en trainingen over hoe jij online gasten of klanten krijgt. In (video)lessen neem ik je stap voor stap mee door de hele training en leer ik je wat jij moet of kunt doen om online meer gasten of klanten aan te trekken. Je mag alle trainingen zelfstandig volgen, maar je kunt ook overal hulp bij krijgen van mij en van de andere leden van de academie. In de Ondernemers in het buitenland Academie krijg je zo veel dat ik het graag even voor je op een rijtje zet.

WAT KRIJG JE IN DE ONDERNEMERS IN HET BUITENLAND ACADEMIE?

Vanaf dag 1 krijg je toegang tot alle onderdelen van de Ondernemers in het buitenland Academie: de cursussen, de samenwerkingsdagen, de Facebookgroep, het forum en nog veel meer:

Online trainingen

Op dit moment kun je binnen de Academie de volgende trainingen volgen:

 • Scoren in Google, waarin je leert wat jij zelf kunt doen om hoger in Google te komen.
 • Van 0 naar 1000 op Facebook, waarin je leert hoe je via Facebook heel veel naamsbekendheid krijgt en ook gasten of klanten aantrekt.
 • Beginnen met Instagram, waarin je in simpele stappen leert hoe jij Instagram voor je bedrijf kunt inzetten.
 • Scoren met nieuwsbrieven, waarin je leert hoe je nieuwsbrieven inzet om meer (terugkerende) gasten of klanten te krijgen.
 • Plan je Succes voor 2018, een training waarmee je een succesvol marketingplan maakt.
 • Een e-book als gasten- of klantenmagneet, waarin je leert hoe je door het maken van een e-book in contact komt met meer mogelijke gasten of klanten.
 • Opvallend zichtbaar met video’s, waarin je leert hoe je door het maken van video’s meer gasten of klanten krijgt.

Samenwerken

Elke maand werken we twee keer online met elkaar samen. Tijdens deze meetings kijk ik met je mee naar je marketing, je teksten, je technische dingen of waar jij maar hulp bij nodig hebt. Ook kun je al je vragen stellen en kan ik je dingen uitleggen door ze live op mijn beeldscherm te laten zien. Verder leer je hier andere leden van de Academie kennen en wissel je samen tips en ervaringen uit. Alle online meetings worden ook opgenomen zodat je ze later kunt terugkijken en kunt leren van de vragen van de andere leden. Uiteraard is deelname aan deze meetings geheel vrijwillig.

Forum en Facebookgroep

Het forum binnen de academie is de centrale plek om vragen te stellen. Je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord. Ook kun je hier online netwerken met de andere leden van de academie. Ben je actief op Facebook, dan ben je ook van harte welkom om lid te worden van de besloten Facebookgroep waar je dagelijks vragen kunt stellen en contact kunt houden met de andere leden van de academie.

Extra’s: interviews, uitdagingen, strategieën en meer

Regelmatig zijn er binnen de academie leuke extra’s. Ik ga bijvoorbeeld iemand interviewen die kennis heeft van een heel specifiek onderwerp binnen marketing, geef een workshop of deel mijn eigen strategieën met je om meer klanten te krijgen en laat zien hoe jij die in je bedrijf kunt gebruiken. Verder geef ik je kijkjes achter de schermen als ik bij marketingevents of workshops ben en daag ik je in de academie uit om zo veel mogelijk waarde te halen uit jouw lidmaatschap.

Plus regelmatig nieuwe cursussen

De trainingen die ik hierboven noem zijn nu al beschikbaar. Regelmatig voeg ik daar nieuwe trainingen, cursussen en masterclasses aan toe. Voor binnenkort staat onder andere een training op het programma die jou leert om heel goede teksten te schrijven voor je website, blogs, nieuwsbrieven, social media en andere online uitingen.

WIL JIJ MEER EN/OF MAKKELIJKER NIEUWE GASTEN OF KLANTEN KRIJGEN?

Wil jij van jouw bedrijf écht een succes maken? Ben je leergierig en sociaal, houd je van actie en wil je jezelf en je bedrijf altijd blijven ontwikkelen? En bovenal: wil je meer en/of makkelijker nieuwe gasten of klanten krijgen? Dan verwelkom ik jou graag in de Ondernemers in het buitenland Academie! Je kunt kiezen uit een jaarlidmaatschap, een VIP-lidmaatschap of een maandlidmaatschap.

JAARLIDMAATSCHAP ONDERNEMERS IN HET BUITENLAND ACADEMIE

Kies je voor een jaarlidmaatschap van de Ondernemers in het buitenland Academie? Dan krijg je een heel jaar lang toegang tot alle inhoud die binnen de academie beschikbaar is en nog gaat komen: de trainingen, de online samenwerkingsavonden waar je andere academieleden leert kennen, het forum en de Facebookgroep, enzovoort. De waarde van alles wat je binnen de academie vindt is nu al meer dan 1000 euro, maar jouw investering in een jaarlidmaatschap van de Ondernemers in het buitenland Academie bedraagt op dit moment 275 euro (ex btw). Als bonus bij je jaarlidmaatschap krijg je een Online Marketing Scan: ik ga dan jouw website, 2 van je social media accounts en (als je die hebt) je nieuwsbrief uitgebreid bekijken, waarbij ik heel veel persoonlijke tips aan je geef hoe jij deze nog beter kunt inzetten om meer gasten of klanten te krijgen. Deze waardevolle bonus is tijdelijk beschikbaar, dus wacht niet te lang als je er gebruik van wilt maken. Vink bij het afsluiten van een jaarlidmaatschap even aan dat het om een zakelijke bestelling gaat, dan kun je aangeven of er in jouw geval wel of geen btw berekend moet worden. 

VIP-LIDMAATSCHAP ONDERNEMERS IN HET BUITENLAND ACADEMIE

Bij een VIP-lidmaatschap van de Ondernemers in het buitenland Academie krijg je naast al het waardevols dat bij een jaarlidmaatschap hoort (inclusief de bonus) ook nog 6 uren persoonlijke begeleiding van mij waarin we samen gaan werken aan jouw plan voor meer gasten, klanten en/of omzet. We kijken samen hoe we die uren verdelen, bijvoorbeeld 6 x 1 uur begeleiding, een VIP-dag van 5 uren met 1 uur begeleiding achteraf, of nog een andere variant  Op dit moment is jouw investering voor een VIP-lidmaatschap van de Academie 597 euro (ex btw). Vink bij het afsluiten van een VIP-lidmaatschap even aan dat het om een zakelijke bestelling gaat, dan kun je aangeven of er in jouw geval wel of geen btw berekend moet worden. 

MAANDLIDMAATSCHAP ONDERNEMERS IN HET BUITENLAND ACADEMIE

Wil je liever eerst even komen kijken wat de Ondernemers in het buitenland Academie jou te bieden heeft, met de mogelijkheid om per maand te beslissen of je wel of niet lid blijft? Kies dan voor een maandlidmaatschap van de academie. Ook dan krijg je meteen toegang tot alles wat op dit moment binnen de academie beschikbaar is. Je investering in een maandlidmaatschap bedraagt op dit moment 37 euro (ex btw). Let op: geef bij het afsluiten van een maandlidmaatschap even aan dat het om een zakelijke bestelling gaat. Je kunt dan zelf aangeven of er in jouw geval wel of geen btw berekend moet worden. Bij het afsluiten van een maandlidmaatschap krijg je een week voordat je lidmaatschap afloopt een mailtje op basis waarvan je kunt aangeven of je wel of niet lid wilt blijven. 

WIE BEN IK?

Ik ben Rimke de Groot, marketingcoach en de vrouw achter de Ondernemers in het buitenland Academie. Al twee jaar coach ik met succes Nederlandse en Vlaamse ondernemers die in het buitenland wonen en daar een bedrijf runnen om online meer zichtbaar te worden bij hun potentiële gasten of klanten, zodat ze meer nieuwe gasten of klanten aantrekken. In de Ondernemers in het buitenland Academie bundel ik al mijn kennis op het gebied van online marketing, zodat jij hier op een makkelijke stap voor stap manier mee aan de slag kunt om ook meer gasten of klanten aan te trekken.

SAMEN BEREIK JE MEER DAN ALLEEN

“Ik volg Rimke al een tijdje op social media. Heb ook een aantal gratis workshops gevolgd. Eind 2017 besloot ik om een maand een abonnement te nemen. Dit is zo goed bevallen dat ik in 2018 een jaarlidmaatschap heb genomen. De reden is: de uitleg van de onderwerpen is zeer duidelijk en methodisch. Een zeer uitgebreid aanbod van onderwerpen. De online meeting-avonden zijn goed georganiseerd en zinvol, leuk om ervaringen met andere mensen uit te wisselen. Het is erg prettig dat Rimke op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen omtrent veranderingen binnen sociale media en/of regelgeving. Persoonlijke ondersteuning indien nodig.”
– Astrid Strategier, gastenverblijf Fermette en France –

“Een paar maanden geleden kwam ik heel toevallig Rimke tegen op Facebook. De informatie die ze gratis geeft is heel interessant en dus begon ik haar te volgen. Een tijdje later had ik de kans om een gratis workshop bij haar te volgen en toen kwam de academie ter sprake. Ik wist meteen dat dit iets was voor mij, in contact komen met andere ondernemers en samen bouwen aan een succesvolle onderneming, ja dat leek mij wel wat! Nu ben ik dus al een paar maanden lid van de academie. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen zeker aanraden. Iedereen kan op zijn eigen tempo werken en kiezen wat je zelf het meest belangrijke vind om mee aan de slag te gaan. Ik heb binnen de academie ook hele leuke mensen ontmoet tijdens de samenwerkingsavonden die we hebben. Dit vind ik zelf ook een grote meerwaarde aan deze academie, want je hebt niet het gevoel dat je er als ondernemer alleen voor staat en de andere leden geven je soms ook een hele frisse en nieuwe kijk op bepaalde dingen.”

– Leen de Donder, gastenverblijf Domaine Las Brugues –

VEELGESTELDE VRAGEN

Als ik me aanmeld, wanneer krijg ik dan toegang tot de Ondernemers in het buitenland Academie?

Je krijgt zodra ik je aanmelding heb gezien meteen toegang. Kies je voor een jaarlidmaatschap, dan houd je een jaar lang toegang tot alle inhoud. Kies je voor een maandlidmaatschap, dan houd je in elk geval een maand lang toegang tot alle inhoud. Je kunt zelf aangeven of je daarna lid wilt blijven.

Hoe werkt het met betalen?

Via de groene knop op deze pagina kom je terecht in mijn webshop. Daar betaal je jouw lidmaatschap. Je krijgt dan ook automatisch per mail een factuur toegestuurd voor je administratie en om het lidmaatschap zakelijk af te trekken (als dat in jouw geval mag van de belastingdienst). Kies je voor een maandlidmaatschap, dan ontvang je over een maand je volgende factuur. Je krijgt altijd eerst een berichtje van mij met de vraag of je je lidmaatschap wilt verlengen. Bij een jaarlidmaatschap ontvang je ongeveer 2 weken voordat het afloopt een mailtje van mij met de vraag of je lid wilt blijven.

Ik ben een beginnende ondernemer, is de Academie dan wel iets voor mij?

Ik denk dat het dan juist iets voor jou is! De trainingen zijn geschikt voor ondernemers die in verschillende fases zitten met hun bedrijf. Je kunt de trainingen volgen om je nieuwe bedrijf op te bouwen, maar ook om binnen je bestaande bedrijf nog makkelijker en/of meer gasten of klanten aan te trekken. Op het forum, in de Facebookgroep en tijdens de samenwerkingsmomenten kun je mij echt alles vragen. Bovendien kom je binnen de Academie in contact met andere ondernemers die binnen hun bedrijf in allerlei verschillende fases zitten, van net begonnen tot heel ervaren, en van wie je veel kunt leren. Dus ja, ik denk zeker dat het ook dan iets voor jou is!

Dit spreekt mij allemaal heel erg aan, ik ben alleen (nog) geen ondernemer in het buitenland. Is dat een probleem?

Nee hoor, ook dan ben je van harte welkom in de Ondernemers in het buitenland Academie. We hebben meer leden die ‘gewoon’ in Nederland of België wonen.

Het is voor mij nu niet het goede moment om lid te worden, kan ik later alsnog instappen?

Ja, dat kan zeker. Omdat de waarde van alles wat je in de Academie vindt zich steeds verder zal uitbreiden, zal wel de prijs voor een lidmaatschap steeds wat verder omhoog gaan. Word je nu lid van de Academie, dan blijf je zolang je lidmaatschap loopt altijd dezelfde prijs betalen die jij de eerste keer hebt betaald, ook als de investering voor nieuwe leden (veel) hoger wordt.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Neem dan even contact met mij op via rimke@ondernemersinhetbuitenland.nl. Als je wilt kunnen we ook even skypen of bellen om samen te kijken of de Ondernemers in het buitenland Academie iets voor jou is.