Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; AutorespondPlugin has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-content/plugins/nl_autorespond-plugin/nl_autorespond_plugin.php on line 2

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Online VIP-dag Scoren in Google in 2018 - Ondernemers in het Buitenland
Meest recente berichten
Nieuwsbrief

Recente reacties
Tags

Online VIP-dag Scoren in Google in 2018

Online VIP-dag

Scoren in Google in 2018

Je website moet goed vindbaar zijn in Google. Sta je niet op de eerste pagina in de zoekresultaten voor de woorden die jouw mogelijke gasten of klanten gebruiken in Google? Dan is de kans klein dat ze op jouw website uitkomen, want bijna niemand kijkt verder dan die eerste pagina.

Jij kunt het zelf – met een beetje hulp!

Google gebruikt in totaal zo’n 200 factoren om websites in de zoekresultaten op te nemen. Sommige zijn heel technisch en er verandert ook regelmatig iets in wat Google het meest belangrijk vindt om websites hoog in de zoekresultaten te plaatsen. Maar er is ook véél dat jij als ondernemer zelf kunt doen om je website goed vindbaar te maken in de zoekresultaten van Google – en veel dat altijd belangrijk blijft om met jouw website hoog te scoren in Google.

Tijdens de online VIP-dag Scoren in Google in 2018 leer ik jou wat jij zelf kunt doen om in 2018 met jouw website goed gevonden te worden in Google voor de woorden waar jouw mogelijke gasten of klanten op zoeken. We gaan praktisch aan de slag met de belangrijkste zaken om jouw website goed vindbaar te maken.  Ik leg je er alles over uit, je kunt al je vragen stellen, we gaan samen goede zoekwoorden voor jouw website bedenken en ik kan met jou op je beeldscherm meekijken naar hoe jij alles wat je leert op jouw website toepast.

De dag is zo opgezet dat we aan de slag gaan met wat voor jou op dit moment het meest belangrijke is, bijvoorbeeld:

  • Acties om bezoekers langer op je website te houden
  • Het verkrijgen van externe links naar jouw website, één van de allerbelangrijkste criteria om goed gevonden te worden in Google
  • Bloggen en het schrijven van artikelen voor je website
  • Het vinden van goede zoekwoorden voor jouw website
  • Met behulp van Yoast SEO zoekwoorden op de juiste plekken op je website zetten

De online VIP-dag Scoren in Google in 2018 vindt plaats op donderdag 12 april van 10.00 tot 17.00 uur (Nederlandse tijd), met een middagpauze van 12.30 tot 14.00 uur. Ik organiseer de online VIP-dag via Zoom, een online programma waarin alle deelnemers elkaar kunnen zien, horen en hun beeldscherm kunnen delen. Gedurende de dag geef ik tips over hoe je met jouw website hoger in Google komt, maar is er vooral heel veel tijd om zaken uit te werken, vragen te stellen en mij met jou mee te laten kijken naar wat je doet om jouw website goed vindbaar te maken. Je gaat dus vooral lekker veel doen. Door de opzet van de VIP-dag is het ook mogelijk om een gedeelte van de dag mee te doen, als dat voor jou beter uitkomt.

Jouw online VIP-dag boeken

Tijdens de online VIP-dag Scoren in Google in 2018 op donderdag 12 april is er plek voor maximaal 10 deelnemers. Jouw investering om mee te doen bedraagt 147 euro (ex btw). Als bonus bij je aanmelding krijg je gratis toegang tot de online training Scoren in Google in 2018 met 18 videolessen over hoe je met jouw website in 2018 hoger in Google komt. Volg je de training Scoren in Google in 2018 al en/of ben je al lid van mijn Ondernemers in het buitenland Academie? Dan betaal je voor deelname aan deze online VIP-dag 100 euro (ex btw). Kijk dan voor jouw kortingscode even op het forum in de Academie.

Wie ben ik?

Foto: Jenny Protzman, www.fotofriesland.nl

Foto: Jenny Protzman, www.fotofriesland.nl

Ik ben Rimke de Groot, online marketingcoach voor Nederlandse en Vlaamse ondernemers die in het buitenland wonen en daar een bedrijf runnen. Al 2,5 jaar leer ik deze ondernemers hoe zij met behulp van slimme online marketing meer naamsbekendheid en meer gasten of klanten krijgen. In de trainingen in mijn Ondernemers in het buitenland Academie heb ik al mijn kennis over succesvolle online marketing gebundeld. Mijn online VIP-dagen – met steeds wisselende thema’s – zijn dé kans om samen met mij aan een onderdeel van je online marketing te werken en daarmee aan een strategie waarmee ook jij meer gasten of klanten krijgt.

Vragen over de VIP-dag?

Heb je een vraag over de online VIP-dag? Stuur mij dan een mailtje op rimke@ondernemersinhetbuitenland.nl