Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Over - Ondernemers in het Buitenland
Meest recente berichten
Nieuwsbrief

Recente reacties
Tags

Over jou

Je woont in het buitenland en runt daar je eigen bedrijf. Je doet veel zelf, dus ook je marketing. Je kunt helemaal opgaan in je mooie werk, omdat je wilt dat je gasten of klanten het beste van het beste krijgen. Maar ook daarbuiten geniet je volop van het leven: mooie reizen maken, tijd doorbrengen met familie en vrienden, wandelen, fietsen, mooie plekken in je omgeving ontdekken, spontaan uit eten gaan of een drankje doen op het terras, enzovoort.

JE LEERT GRAAG NIEUWE DINGEN

Je werkt in je bedrijf, maar ook aan je bedrijf. Je bent ondernemend en leergierig, altijd bezig om nog waardevoller en aantrekkelijker te zijn voor je gasten of klanten. Je bent goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, ook van nieuwe manieren om gasten en klanten aan te trekken. Zodat je het hele jaar door genoeg omzet hebt en je mooie leven op jouw droomplek op de wereld niet overschaduwd wordt door geldzorgen.

JE DENKT IN KANSEN

Je doet aan online marketing. Je moet wel, want doordat er een fysieke afstand is tussen jou en je gasten of klanten, kun je hen niet regelmatig persoonlijk ontmoeten. Je benut dus de kracht van online: op je website, in je nieuwsbrief, op sociale media. Maar doe je het wel goed? Zou het niet moeitelozer moeten gaan om online meer gasten of klanten aan te trekken? Je wilt leren hoe je zelf ijzersterke online marketing doet, zodat je de touwtjes zelf in handen kunt houden. Maar je verdwaalt in alle informatie die online te vinden is, en in alle technische en Engelse termen.

IK KAN JE HELPEN

Mijn naam is Rimke de Groot en met meer dan 10 jaar ervaring als journaliste, tekstschrijver en online marketeer leer ik jou graag de fijne kneepjes van ijzersterke online marketing. Ik deel met veel plezier mijn kennis: in mijn blogs, in mijn nieuwsbrief, op Facebook en in mijn online trainingen – in begrijpelijke taal, met praktisch toepasbare tips en opdrachten en met persoonlijke begeleiding. Wil jij meer gasten of klanten aantrekken voor je mooie bedrijf? Dan help ik je daar graag bij.

Kijk maar eens op Werken met mij om te lezen waarbij ik je kan helpen.