Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; AutorespondPlugin has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-content/plugins/nl_autorespond-plugin/nl_autorespond_plugin.php on line 2

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Online training Scoren in Google in 2018 - Ondernemers in het Buitenland
Meest recente berichten
Nieuwsbrief

Recente reacties
Tags

Online training Scoren in Google in 2018

Online training Scoren in Google in 2018

Je website moet goed gevonden worden in Google. Sta je niet bij de eerste 4 zoekresultaten die jouw mogelijke gasten of klanten gebruiken in Google? Dan komen zij maar weinig op jouw website terecht, want 90 procent van de internetgebruikers kijkt niet verder dan de eerste 4 zoekresultaten.

Jij kunt het zelf!

Google gebruikt in totaal zo’n 200 factoren om websites in de zoekresultaten op te nemen. Sommige zijn heel technisch en er verandert ook regelmatig iets in wat Google het meest belangrijk vindt om websites hoog in de zoekresultaten te plaatsen. Maar het goede nieuws is dat er ook veel is dat jij als ondernemer zelf kunt doen om je website goed vindbaar te maken in de zoekresultaten van Google – én dat er ook zaken zijn die al jaren belangrijk zijn om goed gevonden te worden in Google en die dat de komende jaren ook blijven.

Wat leer je in de training Scoren in Google in 2018?

google 2018In de online training Scoren in Google in 2018 leer ik jou de dingen die in 2018 het meest belangrijk zijn om met je website hoog in Google te komen voor de woorden waar jouw mogelijke gasten of klanten op zoeken. Zo komen er meer bezoekers uit precies jouw doelgroep naar je website, zodat je makkelijker meer gasten of klanten krijgt.

Alles wat je in de training leert kun je zelf doen, zonder dat je er geld aan hoeft uit te geven. Wat je leert is een mix van dingen die altijd belangrijk zijn om goed gevonden te worden in Google én van dingen waarvan Google zelf heeft bekendgemaakt dat deze in 2018 heel belangrijk zijn. Zo gaan we aan de slag met de nummer 1 factor om goed gevonden te worden in Google en leer ik je ook iets dat nog maar heel weinig ondernemers doen, maar dat heel effectief is om precies de juiste bezoekers naar jouw website te trekken.

Door de opdrachten in de lessen ga je alles direct op je website toepassen om hoger in Google te scoren.

Wat krijg je in de training Scoren in Google in 2018?

  • Een training met 18 videolessen met eenvoudige en duidelijke uitleg over scoren in Google in 2018
  • Opdrachten om alles wat je leert meteen in de praktijk te brengen
  • 5 weken lang elke maandag een mail om je te motiveren écht aan de slag te gaan
  • Toegang tot een forum om al je vragen over de training te stellen
  • Toegang tot een besloten online groep waar je contact legt en tips uitwisselt met de tientallen andere deelnemers aan de training
  • Toegang tot de training zolang je maar wilt

Wat levert je deelname aan Scoren in Google in 2018 op?

  • Je krijgt meer websitebezoekers, precies uit je doelgroep
  • Je komt dus meer onder de aandacht van jouw mogelijke gasten of klanten
  • Je onderneemt acties die altijd voor je blijven werken, niet alleen nu, maar ook over een jaar en over twee jaar en nog langer
  • Je weet veel beter wat echt belangrijk is om met jouw website hoog in Google te komen

Meedoen aan de training Scoren in Google in 2018

Jouw investering in de training Scoren in Google in 2018 bedraagt slechts 47 euro (ex btw). Je meldt je aan via de knop hieronder.

Zodra ik je aanmelding heb gezien krijg je meteen toegang tot alle lessen, die je volgt binnen mijn Ondernemers in het buitenland Academie. Je volgt de training volledig in jouw eigen tempo, op de momenten die voor jou goed uitkomen.

Vink bij je bestelling even aan dat het om een zakelijke bestelling gaat. Je kunt dan vervolgens zelf aangeven of de btw in jouw geval verlegd moet worden of niet berekend hoeft te worden.

Over mij

Foto: Jenny Protzman, www.fotofriesland.nl

Foto: Jenny Protzman, www.fotofriesland.nl

Ik ben Rimke de Groot, marketingcoach en de vrouw achter Ondernemers in het buitenland. Al twee jaar coach ik met succes Nederlandse en Vlaamse ondernemers in het buitenland om online beter gevonden te worden, zodat ze meer nieuwe gasten of klanten aantrekken. Mijn achtergrond ligt in de journalistiek en het tekstschrijven, waardoor ik alles weet over het schrijven van de juiste websiteteksten waardoor jij goed gevonden wordt door de mensen die tot jouw mogelijke gasten of klanten behoren.

Heb je vragen over de online training Scoren in Google in 2018?

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen op rimke@ondernemersinhetbuitenland.nl