Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.ondernemersinhetbuitenland.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Workshop Adverteren op Facebook als boekingsbooster
Meest recente berichten
Nieuwsbrief

Recente reacties
Tags

Workshop Succesvol adverteren op Facebook

Ken je dat?

Je gaat adverteren op Facebook en je verheugt je al op de boekingen of verkopen die dat gaat opleveren. En dan gebeurt er… niets. Of in elk geval niet wat je gehoopt had. In plaats daarvan:

  • Krijg je allerlei likes van mensen aan wiens naam je al kunt zien dat ze geen woord Nederlands spreken.
  • Krijgen lang niet zo veel mensen jouw advertentie te zien als Facebook je vooraf beloofd had.
  • En vooral: wordt er wel op je bericht geklikt, maar doet (bijna) niemand een boeking of aankoop bij je.

facebook adverteren

De kans is groot dat je dan één van de beginnersfouten van adverteren op Facebook hebt gemaakt. En dat is helemaal geen schande, want dat overkwam mij ook toen ik begon met adverteren op Facebook. Totdat ik ontdekte dat het maken van al die fouten mij veel te veel geld kostte en ik besloot het Facebook Adverteren te leren van een echte deskundige die er steengoede resultaten mee boekt.

Met als gevolg dat ik nu ook de geheimen ken van succesvol Facebook Adverteren en ik er inmiddels veel meer naamsbekendheid, zichtbaarheid én nieuwe klanten door krijg. En niet alleen ikzelf, dat geldt ook voor mijn klanten én voor de cursisten die mijn online workshop Succesvol adverteren op Facebook hebben gevolgd.

 

De geheimen van goed Facebook Adverteren

Al die geheimen van resultaatgericht adverteren op Facebook deel ik graag met jou tijdens de online workshop Succesvol adverteren op Facebook. Deze workshop is geschikt voor jou als je al wel wat geprobeerd hebt met Facebook Adverteren, maar daarmee nog niet de resultaten bereikt die je graag wilt. Ik laat je in de online workshop zien hoe je voor minder geld meer succes boekt met je advertenties.

Aan het eind van deze workshop weet jij:

  • Wat je bij het maken van je advertenties moet doen om echt de mensen te bereiken die een boeking of aankoop bij je willen doen.
  • Hoe je met je Facebook Advertenties opnieuw onder de aandacht komt van mensen die al interesse hebben om bij jou een boeking of aankoop te doen.
  • Hoe een advertentie die je boekingen of verkopen oplevert eruit moet zien.
  • Hoe je via Facebook Advertenties ook alvast contact maakt met gasten of klanten die nu nog niet, maar later wel bij je willen boeken of kopen.
  • En óók wat je vooral niet moet doen bij adverteren op Facebook omdat het je veel te veel geld kost en niet of nauwelijks resultaat oplevert.

Jouw complete actieplan om succesvol te adverteren op Facebook

Tijdens de online workshop Succesvol adverteren op Facebook gaan we samen intensief aan de slag. Aan het einde van de workshop heb jij een kant-en-klaar actieplan om resultaatgericht te gaan adverteren op Facebook. Tijdens de workshop geef ik je ruim de gelegenheid om al je vragen te stellen en laat ik je live op mijn beeldscherm alles zien wat jij moet of kunt instellen om goede resultaten te boeken met je advertenties op Facebook.

Meedoen aan Succesvol adverteren op Facebook

Je investering in de online workshop Succesvol adverteren op Facebook bedraagt 47 euro (excl. btw). Ik geef deze workshop op dinsdag 17 april om 20.00 uur (Nederlandse tijd). De workshop duurt ongeveer 2 uren en je kunt gewoon meedoen op je computer of op je laptop of tablet, op elke plek op de wereld. Omdat we zo intensief met elkaar aan de slag gaan is er plek voor maximaal 12 deelnemers.

Bonus

Na je deelname aan de workshop Succesvol adverteren op Facebook krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep waar je mij ook na afloop van de workshop al je vragen over adverteren op Facebook kunt blijven stellen. Ook krijg je een opname van de volledige workshop, zodat je alles wat je tijdens de workshop leert nog eens rustig terug kunt kijken.

Over mij

Foto: Jenny Protzman, www.fotofriesland.nl

Foto: Jenny Protzman, www.fotofriesland.nl

Mijn naam is Rimke de Groot en ik ben online marketingcoach voor ondernemers die in het buitenland wonen en daar een bedrijf runnen. Om zichtbaar te worden bij Nederlandse en Vlaamse ondernemers in veel verschillende landen en hen dagelijks te inspireren heb ik de Facebook-community Nederlandse en Vlaamse ondernemers in het buitenland opgezet. Naast veel zichtbaarheid en naamsbekendheid levert mij dat ook regelmatig klanten op, vooral omdat ik gebruikmaak van de kracht van Facebook Advertenties. Mijn kennis over hoe je succesvol adverteert op Facebook heb ik inmiddels al met tientallen ondernemers gedeeld en deel ik ook graag met jou!